jueves, 12 de noviembre de 2009

"El placer está en tus manos"


"El placer está en tus manos", aquest és el títol que la Junta d'Extremadura ha volgut posar al seu nou taller de sexualitat organitzat pel Consell de Joventut i l'Institut de la Dona. Aquest taller va dirigit a nens i nenes de 14 a 17 anys i parla sobre l'ús de la masturbació i objectes sexuals que diuen que afavoreixen a la musculatura de la dona que sempre s'ha endescuidat de nombrar.


Aquesta campanya pretén treure els tabús de la sexualitat i vol que es parli més normalitzat el tema del sexe, però, com ensenyem la sexualitat?


Moltes vegades aquests temes es passen molt per alt i no s'ensenya la sexualitat, o si, però només amb quatre parts de l'aparell reproductor masculí i femení.


Els infants han de saber coneixements, igual que coneixements matemàtics, de lleguatge... els coneixements sexuals són útils a la vida, però tampoc cal fer un taller on la polèmica es troba a l'aire. Que per casualitat els infants han d'autodescobrir-se perquè els adults tenen la concepció de la sexualitat en un tema tabú i no els hi volen explicar?. No és un tema tabú, s'ha lluitat molt perquè això sigués com es troba ara, malgrat encara hi hagi gent que ho tingui com a tabú, però s'ha avançat molt respecte a l'educació sexual, ara es comença a explicar, abans, es saltava el temari.


Cal replentejar-se com ensenyem la sexualitat a aquest país.


Qui ha d'ensenyar aquesta sexualitat? L'escola? Els pares? Ha de ser compartida?

Jo personalment crec que els pares han d'ensenyar aquesta sexualitat però l'escola ha de complementar aquest ensenyament.



Vídeo a aquest enllaç.
Fotografia extreta d'aquesta web.
Font extreta d'aquesta web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario