jueves, 29 de octubre de 2009

PODRIA SER OBLIGAT ESTUDIAR FINS ELS 18 ANYS.


EDUCACIÓ NO VA BÉ, diguem-ho d'una altre manera, no és coherent. He llegit que pot ser possible que l’educació obligatòria sigui fins els 18, quan actualment ho és fins el 16.

Portugal ja ho fa, i Espanya no ha de ser menys que cal copiar perquè l’educació vagi bé (que al cap i a la fi, no hi va).

És una santíssima bajanada que Gabilondo, Ministre d’Educació, proposi que es faci obligat l’ensenyament fins els 18. Actualment al principi de l’ESO (amb 12 anys) hi ha alumnes que no volen seguir estudiant se’ls obliga fins als 16. Què passa amb aquesta gent? Distorsiona una classe perquè a ells els hi és igual i fan que la classe no vagi al ritme que ha d’anar.

Gabilondo diu que no serà un canvi de la nit al dia, sinó que serà possible quan hi hagi més flexibilitat i quan qui governi pagui totes les despeses.

Aquests nou mode d’educació obligarà als alumnes a fer Batxillerat? O també es podrà triar per anar a fer un cicle formatiu?

No es pot començar a fer un model d’Educació si els fonaments no són clars, estem canviant cada dos per tres petits, o grans, punts de l’Educació i desprès els primers a queixar-se de que som a la cua de coneixements són els que canvien.

No es pot obligar a estudiar una persona que realment no vol estudiar, desprès les classes van com van i el fracàs escolar puja, però tampoc hi estem fent res p
er canviar-ho.


Imatge extreta del següent enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario